Veelgestelde vragen

Hoe kan ik bestellen?
Daarnaast kunt u elke werkdag van 8:30 uur tot 17:00 telefonisch or per e-mail contact opnemen met de medewerkers van VeenmanDirect, bereikbaar op 010 2846156 of per e-mail via sales@veenmandirect.nl
Hoe kan ik betalen?
Wij bieden u diverse betalingsmogelijkheden aan:

 • Vooruitbetaling
  Bij het afsluiten van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging, met alle gegevens voor de betaling. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij de bestelling uitleveren.
 • iDeal
  Met iDeal kunt u direct via het Internetbankieren van uw bank betalen. Voordeel hiervan is dat u direct bevestiging krijgt van uw betaling en wij de bestelling sneller kunnen leveren. iDeal-betalingen gaan via de beveiligde website van MultiSafepay.
 • Creditcard
  Als u kiest voor betaling met een Creditcard, kunt u deze uitvoeren via de beveiligde website van MultiSafepay.
 • Op factuur
  Het is bij ons ook mogelijk om op factuur te bestellen. Indien u een bestelling plaatst op factuur, dan wordt door één van onze medewerkers gekeken wat uw kredietstatus is. Als uw kredietstatus goedgekeurd is, ontvangt u van ons een bevestiging en zullen wij de bestelling gaan uitleveren.
Hoe kan ik een artikel retourneren?
Indien u een product wilt retourneren, kunt contact opnemen via 010 2846156 of per e-mail sales@veenmandirect.nl.
Ik kan me niet meer aanmelden bij de webwinkel. Wat nu?
Mogelijk is uw account inactief of gebruikt u niet de juiste login-gegevens. U kunt allereerst controleren of u de loginnaam en het wachtwoord wel goed invoert. Let hierbij vooral op het gebruik van hoofdletters en kleine letters, omdat hier in het wachtwoord op wordt gecontroleerd. Indien het vervolgens nog niet lukt om in te loggen, kunt u kiezen voor de link Wachtwoord vergeten. Op deze pagina kunt u uw e-mailadres invullen, waarna er automatisch een nieuw wachtwoord wordt aangemaakt. Deze wordt naar uw e-mailadres toe gestuurd, indien het e-mailadres bij ons bekend is. Mocht het inloggen vervolgens nog niet lukken, neem dan contact op met onze klantenservice via 010 2846156. Onze klantenservice kan u vervolgens helpen met het aanmaken van een nieuw wachtwoord, het heractiveren van uw account of eventueel het aanmaken van een geheel nieuw account.
Kan ik een ander afleveradres kiezen?
Wij verzenden uw bestelling binnen Nederland naar het adres van uw keuze. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven welk alternatief afleveradres gebruikt moet worden.
Mijn vraag staat hier niet tussen. Wat nu?
U kunt uw vraag altijd aan ons richten via de e-mail of door te bellen naar de klantenservice op 010 284 6156. Eén van onze medewerkers kan u dan direct te woord staan en u verder helpen met uw vraag.
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Bestellingen die voor 15:00 uur worden besteld, worden de volgende dag bij u aangeboden. De bezorging van de bestelling vindt elke werkdag plaats tijdens de normale kantoortijden. Mochten uw openingstijden afwijken de normale kantoortijden (9:00 uur tot 17:00 uur), neem dan contact op met onze klantenservice.
Wat te doen als ik een klacht heb over een bestelling?
Wij gaan met de grootst mogelijke zorg om met uw bestelling. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben over een bestelling, dan verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zorgen dan voor een passende oplossing. U kunt ook via uw Account-pagina het manco-formulier invullen, welke u aan de rechterkant van de account-pagina vindt.
Wat zijn de openingstijden?
De webwinkel is 24 uur per dag geopend.

Indien u vragen heeft voor onze klantenservice, dan kunt u contact met hun opnemen op werkdagen van 09:30 uur tot 17:00 uur, via 010 2846156 of sales@veenmandirect.nl. Zij staan klaar voor al uw vragen over onze producten & diensten en over de webwinkel.
Wat zijn de verzendkosten?
Indien uw bestelbedrag boven de € 135,- ligt, rekenen wij geen verzendkosten. Voor bestellingen onder de € 135,- rekenen wij € 8,50 verzendkosten.
Vandaag besteld. Morgen in huis
Snelle levering
Scherpe kortingen Beste prijzen
Scherpe kortingen
Beste prijzen
Niet goed geld terug
Niet goed
Geld terug
Deskundig & Persoonlijk
Deskundig
& Persoonlijk
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×